Κατά τη διάρκεια του PepsiCo School, θα διοργανωθούν 13 μονοήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα (9 στην Αθήνα και 4 στη Θεσσαλονίκη), τα οποία καλύπτουν τα τμήματα και το σύνολο των λειτουργιών της εταιρείας.  Τα  εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα υλοποιούνται από τους ίδιους τους εργαζόμενους της PepsiCo, οι οποίοι θα έχουν ρόλο εκπαιδευτή-συντονιστή, με βάση το αντικείμενο εργασίας τους και την εξειδίκευση τους.
 

Θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου;

Δήλωσε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και άφησε τους ειδικούς να κάνουν τα υπόλοιπα. Το PepsiCo School απευθύνεται σε όλους τους πτυχιούχους ΤΕΙ-ΑΕΙ, που δεν εργάζονται κι επιθυμούν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Σε κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να λάβουν μέρος έως 30 συμμετέχοντες , η επιλογή των οποίων θα γίνεται με κλήρωση και σε  ημερομηνίες που θα γνωστοποιούνται και θα ανακοινώνονται κάθε φορά  για το καθένα  ξεχωριστά στην σελίδα www.pepsicoschool.gr.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της PepsiCo, στον Άγιο Στέφανο Αττικής (22ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, 145 65) ενώ τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό σημείο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα στους συμμετέχοντες.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να κάνει αίτηση σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Όμως θα παρακολουθήσει αυστηρά ένα από αυτά. Για τον λόγο αυτό προτείνεται να κάνει κανείς αίτηση μόνο στους τομείς που τον ενδιαφέρουν πραγματικά.